تعیین مقدار و شناسایی اسانس موجود در گلاب با روشهای مختلف و مقایسه آنها

Determination and identification of rosewater flavor comparison of different methods


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
اطلاعات تفضیلی
اطلاعات تفضیلی
دانلود
دانلود
علوم پزشکی کاشان
علوم پزشکی کاشان

مجریان: ابراهیم کوچکی نصرآبادی , ذات اله عاصمی , حسین شاکری

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 83018
عنوان فارسی طرح تعیین مقدار و شناسایی اسانس موجود در گلاب با روشهای مختلف و مقایسه آنها
عنوان لاتین طرح Determination and identification of rosewater flavor comparison of different methods
نوع طرح طرح
محل اجرای طرح
رسته مطالعاتی توصیفی- مقایسه
دانشکده/مرکز دانشکده پزشکی
زمان اجرا -روز 366
تاریخ تصویب 1383/08/12
وضعیت طرح خاتمه یافته
ضرورت انجام تحقیق

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
ابراهیم کوچکی نصرآبادیمجریدومفوق تخصصkoochaki@kaums.ac.ir
ذات اله عاصمیمجریچهارمPh.Dasemi_r@yahoo.com
حسین شاکریمجریپنجمکارشناسی ارشد

اطلاعات تفضیلی
hide/show

عنوان متن
AcAbstract
مشکلات اجرایی و محدودیت های پژوهش
سوالات پژوهش
Abstract
تعریف واژه‌های کلیدی
منابع و ماخذ
ملاحظات اخلاقی
اهداف و فرضیات
فهرست مطالب
تعریف واژگان
چکیده
پیشینه پژوهش
روش پژوهش(جامعه، محیط پژوهشی،حجم نمونه و چگونگی تعیین،...)
روش جمع آوری اطلاعات
دانستنیهای پژوهش( چارچوب پنداشتی)
بیان مسئله (مقدمه، سابقه علمی و هدف تحقیق)
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادات
روش اجرای طرح ( به طور کامل ذکر شود)
معیارهای ورود و خروج مطالعه
WorkPlace

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود