ارزیابی میزان ترکیبات ایزوفلاون و فعالیت ضدسرطان سینه در شیرسویا پس از تخمیر لاکتیک اسید توسط باکتری های پروبیوتیک
Evaluation of total isoflavone contents as well as anti breast cancer activity of soymilk after lactic acid fermentation by probiotic bacteria
مجریان: زهراسادات سیدی , احمد خورشیدی مال احمدی , محمد شایسته پور , حامد حداد کاشانی
کلمات کلیدی:
کد طرح |
400175 |
عنوان فارسی طرح |
ارزیابی میزان ترکیبات ایزوفلاون و فعالیت ضدسرطان سینه در شیرسویا پس از تخمیر لاکتیک اسید توسط باکتری های پروبیوتیک |
عنوان لاتین طرح |
Evaluation of total isoflavone contents as well as anti breast cancer activity of soymilk after lactic acid fermentation by probiotic bacteria |
نوع طرح |
طرح - پایان نامه |
محل اجرای طرح |
|
رسته مطالعاتی |
مداخله ای |
دانشکده/مرکز |
دانشکده پزشکی |
زمان اجرا -روز |
1095 |
تاریخ تصویب |
1400/12/03 |
وضعیت طرح |
در دست اجرا |
کد اخلاق |
IR.KAUMS.MEDNT.REC.1401.039 |
تاریخ کمیته اخلاق |
1401/03/01 |
ضرورت انجام تحقیق |
|
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Seyyedi Proposal2.pdf | 1401/04/15 | 2212447 | دانلود |