ارزیابی میزان ترکیبات ایزوفلاون و فعالیت ضدسرطان سینه در شیرسویا پس از تخمیر لاکتیک اسید توسط باکتری های پروبیوتیک

Evaluation of total isoflavone contents as well as anti breast cancer activity of soymilk after lactic acid fermentation by probiotic bacteria


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی کاشان
علوم پزشکی کاشان

مجریان: زهراسادات سیدی , احمد خورشیدی مال احمدی , محمد شایسته پور , حامد حداد کاشانی

کلمات کلیدی:

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400175
عنوان فارسی طرح ارزیابی میزان ترکیبات ایزوفلاون و فعالیت ضدسرطان سینه در شیرسویا پس از تخمیر لاکتیک اسید توسط باکتری های پروبیوتیک
عنوان لاتین طرح Evaluation of total isoflavone contents as well as anti breast cancer activity of soymilk after lactic acid fermentation by probiotic bacteria
نوع طرح طرح - پایان نامه
محل اجرای طرح
رسته مطالعاتی مداخله ای
دانشکده/مرکز دانشکده پزشکی
زمان اجرا -روز 1095
تاریخ تصویب 1400/12/03
وضعیت طرح در دست اجرا
کد اخلاق IR.KAUMS.MEDNT.REC.1401.039
تاریخ‏ کمیته اخلاق 1401/03/01
ضرورت انجام تحقیق

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
زهراسادات سیدیمجریاولدانشجوی دکتراseyyedi314@gmail.com
احمد خورشیدی مال احمدیمجریدومPh.Dkhorshidi_a@gmail.com
محمد شایسته پورمجریسومPh.Dshayesteh2009@yahoo.co.uk
حامد حداد کاشانیمجریچهارمدکترای تخصصی- پژوهشی hamedir2010@gmail.com
میترا مطلبیهمکاراولPh.Dmotallebi.mitra@yahoo.com
الهه سادات سیدحسینیهمکاردومPh.Delaheir.1987@gmail.com
مریم کوپاییهمکارسومPh.DMARYAMKOPAI@GMAIL.COM
زهرا علی بلندیهمکارچهارمکارشناسیz.alibolandi@gmail.com

پیوست ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Seyyedi Proposal2.pdf1401/04/152212447دانلود