رضا  شرافتی چالشتری

 فعالیت های پژوهشی

 

رضا شرافتی چالشتری

در دانشگاه علوم پزشکی کاشان 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح های تحقیقاتی
طرح های تحقیقاتی
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
علوم پزشکی کاشان
علوم پزشکی کاشان
آمار عملکرد پژوهشی
آمار عملکرد پژوهشی
پروفایل در SCUPOS
پروفایل در SCOPUS
پروفایل در ISI
پروفایل در ISI
پروفایل در Google Scholar
پروفایل در Google Scholar
پروفایل در ORCID
پروفایل در ORCID
 پروفایل در ResearchGate
پروفایل در ResearchGate
پروفایل در پاب مد
پروفایل در پاب مد
پروفایل در مدلیب
پروفایل در مدلیب
پروفایل در سامانه علم سنجی
پروفایل در سامانه علم سنجی

اطلاعات کلی
hide/show

کد رهگیری : 2715
نام و نام خانوادگی (فارسی) : رضا شرافتی چالشتری رسته پژوهشگر : هیات علمی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی
نام و نام خانوادگی (انگلیسی) : Reza Sharafati-Chaleshtori پست الکترونیک : psrpesar2@yahoo.com
تاریخ تولد : 1363/05/11 دانشکده/محل خدمت : دانشکده پزشکی
رشته تخصصی : بهداشت مواد غذایی آدرس محل کار : دانشگاه علوم پزشکی کاشان - دانشکده پزشکی - گروه تغذیه
آخرین مدرک تحصیلی : Ph.D

سوابق تحصیلی
hide/show

رشته تحصیلی/ تخصصی درجه‌تحصیلی سال دریافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلی
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاریخ شروع تاریخ پایان

سوابق پژوهشی


طرح های تحقیقاتی
hide/show

ردیف عنوان سمت مدت طرح(ماه) تاریخ شروع تاریخ پایان
1بررسی اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس های پونه کوهی، زیره سبز، اکالیپتوس و لیمو بر زمان ماندگاری گوشت مرغمجری171393/05/011394/09/30
2 بررسی شیوع مقاومت سوسری آلمانی و اثر سینرژیتی پیپرنویل روی سموم بندیوکاردیت و کاربایل به روش In vivo در چند بیمارستان تبریز مجری131393/08/011394/08/30
3بررسی آلودگی همبرگرهای عرضه شده در کاشان به گونه های سارکوسسنس با استفاده از دو روش هضمی و مولکولی در سال1393 مجری301393/08/011396/02/19
4بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگهداری مواد غذایی سال 93مجری131393/10/011394/11/05
5بررسی میزان فلزات سنگین در کنسرو های ماهی موجود در شهرستان کاشان سال 94ناظر121394/07/011395/07/01
6تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونه های پروسه شده مواد غذایی و حساسیت آنها به چند اسانس گیاهی در شهر کاشان سال 1394مجری201394/11/011396/07/01
7 بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در گاو های شیری شهرستان کاشان از طریق غربالگری آنتی بادی اختصاصی در شیر خام در سال 1395 مجری261395/04/011397/06/07
8بررسی شیوع باکتری لیستریامونوسیتوژنز درماهیان عرضه شده در سطح شهرستان کاشان سال 1395مجری231395/04/011397/02/27
9بررسی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگرهای عرضه شده شهرستان کاشان در سال های 95-96 ناظر121395/06/151396/06/15
10بررسی روند تغییرات اندازه گیری های تن سنجی، شاخص های ترکیب بدن و عادات غذایی در دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال ورود تا فارغ التحصیلیمجری851395/11/011402/11/01
11بررسی اثر ضد میکروبی پوشش نانو نشاسته همراه با اسانس زیره بر روی میگو در دمای یخچالی مجری241395/10/151397/10/15
12بررسی اثر مصرف روزانه عسل حاوی پروبیوتیک بر بیماران نفروپاتیک دیابتی مجری241395/12/151397/12/15
13تاثیر عصاره آبی سیاه دانه بر روی فاکتورهای شمارش کامل خون موش صحرایی تحت درمان با تاکسول یک مطالعه تجربیمجری121396/03/151397/03/15

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

ردیف عنوان نمایه نام نشریه سال چاپ
1Screening of antibacterial effect of the Scrophularia Striata against E. coli in vitroعلمی-ترویجی Journal of HerbMed Pharmacology 2014; 3(1)1393
2Microbial quality of some medicinal herbal products in Kashan, Iranسایر ایندکس هاJ HerbMed Pharmacol. 2014; 3(2): 113-1171393
3Use of Taragon (Artemisia dracunculus) esential oil as a natural preservative in bef burgerISI و PUBMEDITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, Volume XXVI,Number 4,20141393
4Bioactivity of Apium petroselinum and Portulaca oleracea Essential Oils as Natural PreservativesISI و PUBMEDJundishapur J Microbiol. 2015 March; 8(3):1393
5بررسی خواص آنتی اکسیدانی وضد باکتریایی اسانس جعفری برروی تعدادی از باکتری های عامل فساد وبیماری زای غذایی Index Copernicusمجله میکروب شناسی مواد غذایی - سال 1/شماره 1/ تابستان 13931393
6ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده درکاشان در سال1391Index Copernicusمجله میکروب شناسی مواد غذایی سال /اول / شماره 2/پاییز 931393
7Antioxidant and Antibacterial Activity of Basil (Ocimumbasilicum L.) Essential Oil in Beef BurgerISIJournal of Agricultural Science and Technology . (2015) Vol. 17: 817-8261394
8Effect of Chitosan Incorporated with Cumin and Eucalyptus Essential Oils As Antimicrobial Agents on Fresh Chicken MeatISI و PUBMEDJOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION1395
9Detection of Bendiocarb and Carbaryl Resistance Mechanisms amongGerman Cockroach Blattella germanica (Blattaria: Blattellidae) Collectedfrom Tabriz Hospitals, East Azerbaijan Province, Iran in 2013ISI و PUBMEDJournal of Arthropod-Borne Diseases 2016. 10(3)1395
10شناسایی تک یاخته نئوسپورا کانینوم درشیر خام گاوهای شهرکرد به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز ISCفصلنامه بیماری های عفونی و گرمسیری وابسته به انجمن متخصصین بیماری های عفونی و گرمسیری سال بیستم ، شماره 07 ، صفحات 9 تا 41 ، پاییز 91394
11بررسی اثرات کیتوزان حاوی اسانس های اکالیپتوس و زیره بر مدت زمان نگهداری ماهی قزل آلاScopusمجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران دوره بیست و پنجم، شماره 311 ، بهمن 311394
12بررسی اثر پوشش کیتوزان همراه با اسانس لیمو برکیفیت میکروبی ماهی قزل آلاISCمیکروب شناسی مواد غذایی دوره 2، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 7-191394
13شناسایی ملکولی کریپتوسپوریدیوم پاروم در شیر خام گاو های استان اصفهان (سال 1392)ISCمجله علوم آزمایشگاهی- دوره نهم - شماره 3 - مرداد وشهریور 13941394
14Determination of Synthetic Colors in Some Locally Available Foods of Kashan City, IranCINAHLInternational Archives of Health Sciences Volume 3, Issue 2, Spring 2016 Pages: 61-661395
15Melatonin and human mitochondrial diseasesISI و PUBMEDJournal of Research in Medical Sciences1395
16 A review of heavy metals in rice (Oryza sativa) of IranISIToxin Reviews1396
17تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از مواد غذایی آماده به مصرف در کاشان، 1394CINAHLمجله میکروب شناسی پزشکی ایران– – سال 17 شماره 2 بهمن و اسفند 13951395
18بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرهای عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمیISCمجله میکروب شناسی مواد غذایی1395
19In vitro antibacterial and antioxidant properties of Elettaria cardamomum Maton extract and its effects, incorporated with chitosan, on storage time of lamb meatISIVeterinarski Arhiv1396
20تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلای جدا شده از همبرگر و حساسیت آن ها به تعدادی از اسانس هاScopusمجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران1396
21Antimicrobial activity of chitosan incorporated with lemon and oregano essential oils on broiler breast meat during refrigerated storageISINutrition & Food Science1396
22Sub-chronic oral toxicity of Cuminum cyminum L.’s essential oil in female Wistar ratsISI و PUBMEDRegulatory Toxicology and Pharmacology1396
23اثر منفرد و ترکیبی صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان بدون گلوتن حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوط Chemical Abstractمجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران سال دوازدهم، شماره 3 (پیاپی 48)، پاییز 13961396
24Molecular characterization of Escherichia coli recovered from traditional milk products in Kashan, IranISI و PUBMEDVeterinary World1396
25Molecular identification of Sarcocystis species in raw hamburgers using PCR–RFLP method in Kashan, central IranPUBMEDJournal of Parasitic Diseases1396
26ارزیابی بار میکروبی و مجموع بازهای ازته فرار ماهیان منجمد در شناورهای صیادی بندرعباسISCمجله آبزیان و شیلات1394
27Chemical Composition, Antioxidant and Antibacterial Activity of Bunium persicum, Eucalyptus globulus, and Rose Water on Multidrug-Resistant Listeria SpeciesPUBMEDJournal of Evidence-Based Integative Medicine1396
28بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگهداری مواد غذاییISCبهداشت مواد غذایی1397
29Ochratoxin a in food products in Iran: A systematic review of the evidenceCINAHLInternational Archives of Health Sciences1397
30سرواپيدميولوژي آلودگي به نئوسپورا کانينوم درشيرگاوهاي کاشانCINAHLفيض1397
31A Comparative Study on the Antibacterial Activity of Artemisia dracunculus and Ocimum basilicum Essential Oils on Multidrug Resistant Bacteria Isolated from Ready to Eat FoodsScopus, ISI*JOURNAL OF ESSENTIAL OIL BEARING PLANTS1397
32Assessment of sodium benzoate and potassium sorbate preservatives in some products in Kashan, Iran with estimation of human health riskISI,PUBMED*Food and Chemical Toxicology1397

مقالات ارائه شده در همایش
hide/show

ردیف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره نوع ارائه تاریخ شروع کنگره
1خلاصه مقاله:اثز جیره غذایی حاوی آویشن بر روی اکسیداسیون لیپیدی گوشت مرغهمایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدارهمدانپوستر1392/12/22
2خلاصه مقاله:بررسی خواص ضد باکتریایی اسانس خرفه بر روی باکتریهای عامل فساد مواد غذاییهمایش ملی الکترونیک سلامت،ایمنی و امنیت غذلییتهرانپوستر1392/11/24
3congress article: evaluation of anti-staphylococcus aureus of aqueous mint extract in hamburgerهجدهمین کنگره دامپزشکی ایرانتهرانپوستر1393/02/16
4congress article:Microbiological study of frozen sea fish samples in Bandar Abbasپانزدهمین کنگره بین المللی میکرب شناسی ایران tehranپوستر1393/06/04
5congress article:ANTIBACTERIAL ACTIVITY OF TARRAGON (ARTEMISIA DRACUNCULUS) ESSENTIAL OIL 15th International Congress of MicrobiologyTehran, Iranپوستر1393/06/04
6خلاصه مقاله:بررسی تاثیر مصرف شیر غنی سازی شده با ویتامین D برکاهش شیوع کمبود ویتامین Dدومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن-3و 4 اسفند ماه 1393تهران 1393/12/03
7خلاصه مقاله:بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس ترخون و ریحان بر روی استرپتوکوکوس پیوژنز در شرایط آزمایشگاهی همایش ملی تخصصی دانشجویی گیاهان دارویی و طب سنتیدانشگاه علوم پزشکی شهرکردپوستر1393/12/19
8خلاصه مقاله:بررسی خواص تغذیه ای و بیولوژیکی شیر شتردومین همایش کشوری سلامت شیرتهرانپوستر1393/12/03
9congress article:ANTIMICROBIAL LEMON ESSENTIAL OIL IN EDIBLE CHITOSAN FILM FOR CHICKEN MEATThe 16 international and Iranian congress of microbiologyTEHRANپوستر1394/06/03
10CONGRESS ARTICLE:CHITOSAN INCORPORATED WITH EUCALYPTUS ESSENTIAL OIL AS A ANTIMICROBIAL FILMThe 16 international and Iranian congress of microbiologyTEHRANپوستر1394/06/03
11congress article:Biodegradable chitosan film incorporated with Elettaria Cardamom Maton extract as preservative agents for sheep meatمواد غذاییتهران
12خلاصه مقاله:بررسی مروری میزان سرب در برنج های خام(داخلی-وارداتی) در ایرانکنگره غذا وسلامتمازندرانپوستر1395/01/26
13A systematic review of Ochratoxin A in different food of Iran.Third International Congress of Veterinary Pharmacology and Pharmaceutical SciencesShahrekord University.پوستر1395/03/05
14Synthetic colors in some locally available foods in Kashan, 2015Third International Congress of Veterinary Pharmacology and Pharmaceutical SciencesShahrekord University.پوستر1395/03/05
15congress artical :Evaluation of antibacterial activity of chitosan film incorporated with Cumin essential oil and its effects on shelf life of chicken meat پوستر1394/06/24
16اثر صمغ های هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و امولسیفایر سدیم استئارویل لاکتیلات بر خواص نانوایی نان حاصل از مخلوط آرد ذرت و بلوطکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردیمرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مشهدپوستر1395/08/12
17بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس اکالیپتوساولین کنگره ملی دانشجویی طب سنتی و مکملدانشگاه علوم پزشکی مازندرانسخنرانی1395/12/19
18بررسی اثر ضد میکروبی اسانس های زیره و لیمو علیه استافیلوکوکوس ارئوس های مقاوم به آنتی بیوتیکاولین کنگره ملی دانشجویی طب سنتی و مکملدانشگاه علوم پزشکی مازندرانپوستر1395/12/19
19خلاصه مقاله :فعالیت ضد باکتریایی اسانس ترخون بر روی اشریشیا کلی های جدا شده از مواد غذاییهجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایراندانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانپوستر1396/06/07
20خلاصه مقاله :بررسی شیوع و مقاومت انتی بیوتیکی شیگاتوکسیژنیک اشریشیاکلی جدا شده از فراورده های لبنی در کاشان،ایرانهجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایراندانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهرانپوستر1396/06/07